Vysoce koncentrované sirné hnojivo na bázi
mikroelementární síry sulfomax-logo-cz-44px.png


sulfomax-kanister-mockup-200px-cz.png

► vysoká přijatelnost přes listovou plochu
► nezanechává pachovou stopu (zelenina, ovoce ... )
► využitelné i přes půdu
► možnost použít jako tekuté přihnojení k patě - nepálí
► síra je NEZBYTNÁ pro využití N poměr N:S = 7:1
► elementární síra zlepšuje zdravotní stav
 

 

Složení
56 % elementární síry (S) 800 g/l

Hodnota pH: 8

bio-aut-ger-cz-pb-lang.png

Baleni
Kanistr 10 l
IBC nádrž 1.000 l

 

Dávkování/ ha: Množství vody při postřiku min. 300 l/ha!

Obiloviny: 2 - 3 l od odnožování (BBCH 23), až do tvorby kolének (BBCH 33);
při potřebě (střední -silný nedostatek) po 10 - 14 dnech opakovat; dále 2 - 3 l na počátku metání (BBCH 49);
množství vody: min. 300 l

Kukuřice: 5 l od 4 - 8 stádia olistění; při potřebě (střední - silný nedostatek) po 10 - 14 dnech opakovat;
množství vody: min. 300 l

Cukrovka, luskoviny, kapusta, zelí: 3 - 5 l od 6-listového stádia;
při středním nebo silném nedostatku aplikaci po cca. 10 - 14 dnech (1 - 2 x) opakovat,
u cukrovky 2. aplikaci doplnit 3 l BorMaxu, u cukrovky dodatečně doplnit 1 - 2 x 5 l v červenci,
množství vody: min. 300 l

Řepka: 2 - 3 l na podzim od 6-listového stádia; na jaře 3 - 5 l po ukončení zimního klidu (cca. BBCH 30);
při potřebě (střední -silný nedostatek) 1 - 2 opakování v odstupu 10 - 14 dnů;
množství vody: min. 300 l

Karotka, cibule, pórek, chřest: 3 - 5 l cca. 1 až 4 týdny po vzejíti; při středním - silném nedostatku 1 - 2 opakovat v odstupu 10 - 14 dnů;
množství vody: min. 300 l

Brambory: 3 - 5 l cca. 1 až 4 týdny po vzejití; při středním - silném nedostatku 1 - 2 opakovat v odstupu 10 - 14 dnů;
množství vody: min. 300 l

Vinice: 2 - 3 l při rašení (zazelenání); 1 - 4 opakování až do ukončení tvorby hroznů;
množství vody 500 - 1000 l

Ovocnářství: 2 - 3 l před květem; 1 - 3 opakování až do zabarvení plodů;
množství vody 500 - 1000 l

Pastviny, Louky: 10 l při prvním obrůstání; 5 - 10 l, ke každému dalšímu obrůstání, čekací doba pro spásání: 3 týdny;
množství vody min. 300 l nebo spojit s vyvážkou kejdy

 

 >> zpět na přehled Rostlinná výroba